Categorii
Informatii

Cum platesc?

Pentru a putea alege varianta cea mai convenabila, Dutch Secret’s  va pune la dispozitie mai multe modalitati de plata:

 plata ramburs
 plata prin transfer bancar


Plata ramburs


Alegând aceasta metoda de plata, comanda se va achita în numerar, la livrarea efectuata de agentul serviciului de curierat rapid.
Pentru comenzi mai mari de 500,00 ron taxa de livrare este GRATUITA.COMANDA MINIMA ESTE DE 100 RON PLUS TRANSPORT. 
Pentru comenzi mai mici de 500,00 RON, taxa de livrare este de  30 RON LA GLS pentru primele 3 kg dupa care se recalculeaza in functie de kilogramele livrate. In aceasta taxa este inclusa si plata pentru ramburs.


Plata prin transfer bancar

Pentru plata ONLINE costul transportului este de 26 RON pentru primele 3 kg dupa care se recalculeaza in functie de kilogramele livrate.

ATENTIE!!! PLATA PRIN TRANSFER BANCAR SE FACE NUMAI DUPA CONFIRMAREA TELEFÓNICA A COMENZII. ( DEOARECE AVEM ȘI MAGAZIN FIZIC LA ACELAȘI STOC DE MARFA ESTE POSIBIL CA PRODUSELE SA NU FIE IN STOC IN MOMENTUL RESPECTIV) 

Optând pentru ordinul de plata, veti transfera în avans suma reprezentând valoarea produselor achizitionate în contul RO46BTRLRONCRT0253088901, deschis la Banca Transilvania Romania, pe baza facturii proforma.
Plata ONLINE trebuie facuta in maxim 3 zile lucratoare de la data efectuarii comenzii; in caz contrar, comanda dumneavoastra nu va fi luata în considerare.

Comenzile în afara tarii nu beneficiază de transport gratuit, doar la discont de 5% la valori mai mari de 500 euro. 

spacer
 
Website detinut de Dutch Secrets S.R.L., CIF: RO19939534, Reg.Com: J40/21020/2006

dutchsecrets.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.