Categorii
Informatii

Termeni si conditii

Utilizarea site-ului de comert electronic www.dutchsecrets.ro implica acceptarea prezentilor termeni si conditii.

Acest site este proprietatea a SC DUTCH SECRET'S SRL.

COPYRIGHT

Intregul continut al acestui site www.dutchsecrets.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea al SC DUTCH SECRET'S SRL. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acord a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LEGATURI

SC DUTCH SECRET'S SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comericiala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC DUTCH SECRET'S SRL dar nu si alte despagubiri. SC DUTCH SECRET'S SRL se obliga sa returneze sumele incasate in termen de 30 zile conform prevederilor legale. Valoarea maxima a obligatiilor SC DUTCH SECRET'S SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC DUTCH SECRET'S SRL de la acest client. Conform legislatiei, clientul are dreptul de a returna un produs intr-un interval de 10 zile de la momentul primirii acestuia. Clientul este obligat sa suporte costurile de returnare. Pentru acceptarea returnarii unui produs, clientul se obliga sa expedieze produsul impreuna cu ambalajul acestuia si oricare alt accesoriu insotitor si sa ataseze alaturi de produs toate documentele emise de SC DUTCH SECRET'S SRL. In conditiile in care coletul returnat nu este complet, SC DUTCH SECRET'S SRL are dreptul de a refuza ridicarea acestuia.

GRESELI DE TIPARIRE

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.


TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuieli de expeditie si/sau incasare. SC DUTCH SECRET'S SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus fara o intelegere comuna intre parti, clientul se poate adresa imediat societatii.

CONDITII LEGALE

www.dutchsecrets.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.dutchsecrets.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre SC DUTCH SECRET'S SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate continutul acestui text.

spacer
Website detinut de Dutch Secrets S.R.L., CIF: RO19939534, Reg.Com: J40/21020/2006

dutchsecrets.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.